Cropped landscape
Sport
Minden hátralévő meccs döntővel ér fel a MOL Vidinek
2019-03-2821:23
Mint egy döntőre, úgy tekintenek a MOL Vidi játékosai a szombati Debrecen elleni bajnoki mérkőzésre. Erről Futács Márkó, a fehérváriak csatára beszélt. Azt mondta, ahhoz, hogy a Ferencváros ellen ledolgozzák 8 pontos hátrányukat a tabellán, szinte minden hátralévő meccsüket meg kellene nyerniük.
Vasárnap még győztes gólt szerzett a világbajnoki ezüstérmes Horvátország ellen, most pedig már a Vidi edzésén gyakorolt a társaival jó hangulatban Pátkai Máté, valamint a szintén a válogatottól visszatérő Kovács István.
Egy pozitív mérkőzés után térhettek vissza a csapathoz. Mi pedig, akik itt voltunk, egy picit fel tudtunk töltődni. Úgyhogy így várjuk ezt a meccset. Most már azt mondom, hogy múlt héten nem volt meccsünk, így azért picit jobban ki is vagyunk éhezve a mérkőzésre
– mondta a MOL Vidi csapatkapitánya, Juhász Roland.
 
A jelenleg második Vidi következő ellenfele az OTP Bank Ligában a hétvégén a harmadik Debrecen lesz, aki ellen a 2015 tavasza óta lejátszott 12 mérkőzésen veretlen maradt, ráadásul 11-szer győzött.
Nekünk nagyon kell a 3 pont. Azt beszéltük a többiekkel, hogy mostantól kezdve a szezon végéig döntők jönnek. Minden meccset meg szeretnénk nyerni, úgyhogy egy nagyon hajtós mérkőzés lesz
– nyilatkozta a csapat egyik játékosa, Futács Márkó.
 
A Vidi-Debrecen meccset szombaton este fél nyolckor játsszák Székesfehérváron a MOL Aréna Sóstóban.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ