Cropped landscape
Sport
Hátrányos helyzetű gyermekeknek segít a Szülők Háza Alapítvány
2019-03-3117:40
A volt vízilabda szövetségi kapitány és elnök, Kemény Dénes által alapított Szülők Háza alapítvány a Bicskei Gyermekotthonban szervezett családi programot a hátrányos helyzetű gyermekeknek. A szervezet a sikeres életkezdetben segít a fiataloknak.  
A Szülők Háza Alapítványt Kemény Dénes hozta létre 2015-ben azzal a céllal, hogy a nehéz helyzetben élő családok, gyerekek integrációját segítse a társadalomban. A korábbi szövetségi kapitány nem véletlenül állt a szervezet mellé.
Gyerekkorom óta érzékeny vagyok a hátrányos szituációkra és amikor van a Mikulásgyár, és egyéb kezdeményezések, abszolút le a kalappal, de valahogy mindig az jutott eszembe, hogy és holnap mi lesz? A Szülők Háza gondolat a családokkal foglalkozik. Ha a családok rendben vannak, akkor már a gyereknek nem lesz szüksége alkalomszerű segítségre
- mondta riporterünknek Kemény Dénes.
 
Az alapítvány számos programot kínál. Megadja a lehetőséget a fiataloknak, hogy közösségi, sport- és művészeti tevékenységekbe kapcsolódhassanak be, kitörési lehetőséget biztosítva számukra.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ