Cropped landscape
Sport
Edzője nélkül utazik Körmendre a Szolnok
2019-03-1918:45
Edzője nélkül játszik szerdán rangadót a Szolnok a férfi kosárlabda-bajnokságban. Körmenden a második helyezett MTE fogadja a listavezetőt, amelynek edzője, Dragan Alekszics egy súlyos hétvégi közlekedési baleset miatt fog hiányozni. 
Ha a második helyen álló csapat fogadja az elsőt, az minden sportág minden bajnokságában rangadó. A férfi kosárlabda-bajnokságban még inkább, hiszen a két piros-fekete klub évtizedek óta meghatározója a magyar ligának.
Fel vagyunk készülve, a héten dolgoztunk, megnéztük többször őket. Kicsit jobb hangulatból jönnek, ők nyertek most Szombathelyen. Azt hiszem, hat éve nyertek utoljára Szombathelyen, de ennek ellenére elmegyünk és szeretnénk egy jó mérkőzést játszani
- mondta Benke Szilárd, a Szolnok játékosa.
 
A tizedik fordulóban Szolnokon 95−79-re nyert a hazai csapat. Matthias Zollnernek az volt az első magyar bajnoki mérkőzése a Körmend vezetőedzőjeként. A szolnoki csapat vezetőedzőjét, Dragan Alekszicset igazoltatta éppen az a két rendőr, akiket vasárnap hajnalban elgázolt egy kisbusz Tompánál. A szerb szakember családja körében próbálja magát túltenni a traumán, így átmenetileg Jakab Máté irányítja szerdán a címvédőt. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ