Cropped landscape
Sport
A Sporting következik a BL-ben a Veszprém számára
2019-03-1920:11
Nincs megállás a férfi kézilabdázóknál. A Szeged elleni vasárnapi bajnoki rangadó után a hétvégén már a Bajnokok Ligájában játszik nyolcaddöntőt a Telekom Veszprém. Nagy Lászlóék idegenben kezdik a portugál Sporting elleni párharcot. 
A Telekom Veszprém játékosai a Szeged elleni vasárnapi bajnoki vereség után már a következő feladatra koncentrálnak, hiszen a hétvégén idegenben lépnek pályára a BL-ben. Ezúttal nem szeretnének a tavalyi hibába esni, amikor az esélytelenebbnek tartott Skjern búcsúztatta a magyar együttest a nyolcaddöntőben.
Nagyon tiszteljük az ellenfelünket. Tanulva a tavalyi balesetből, biztos vagyok benne, hogy kétszáz százalékkal fog mindenki koncentrálni ezen a mérkőzésen
- árulta el Mikler Roland az Echo TV-nek.
 
Ráadásul a portugáloknál több rutinos játékos is játszik.
Jó pár játékosukat ismerjük. Volt, aki itt játszott Veszprémben, pl. Ruesga, voltak, akik a Plockban, vagy egyéb európai csapatban. Egy jó csapat, akik a legnagyobb eredményeiket érték el. A szurkolóik azok fanatikusak, Portugáliában nagyon várják a mérkőzést
- mondta Lékai Máté.
 
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonását, a Sporting-Veszprém találkozót vasárnap, magyar idő szerint 18 órától játsszák Lisszabonban.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ