Cropped landscape
Sport
Gálázott a Bayern, rangadót nyert a PSG
2019-03-1814:07
A Bayern München 6-0-ra, míg a Paris Saint-Germain 3-1-re diadalmaskodott a német, valamint a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A bajor együttes a Mainz kiütésével feledtette a múlt heti BL-búcsút. A PSG pedig a Marseille elleni rangadót nyerte meg. 
A Bayern már a 3. percben megszerezte a vezetést Lewandowski révén. Fél órával később James Rodriguez duplázta meg a hazaiak előnyét. Az első félidő végén már 3-0 volt az állás, Coman húzott befelé, majd a bal alsóba bombázott. A folytatásban sem állt meg a bajor együttes, James Rodriguez előbb az 51., majd az 55. percben is bevette a Mainz kapuját, ezzel pedig ő lett a Bundesliga történetének első kolumbiai mesterhármasát jegyző játékosa. A 6-0-s végeredményt a 70. percben Davies állította be. Győzelmével a Bayern továbbra is listavezető a Bundesligában.

A 'Le Classique', azaz a PSG - Marseille első góljára az első félidő legvégéig kellett várni, ekkor a párizsiak szereztek vezetést Mbappé góljával. A fiatal francia Di María passzát belsőzte a hosszú sarokba. Alig kezdődött el a második játékrész, máris egyenlített a Marseille, Germain talált Aréola kapujába. Az 55. percben újra a hazaiaknál volt az előny, Di María gólpasszát követően saját maga is betalált. A 66. percben megint az argentin volt a főszereplő, Di María szabadrúgásból duplázta meg csapata előnyét és saját góljainak számát is. A ráadásban még kapott egy tizenegyest a PSG, ám Mbappé nem tudott túljárni Pelé kapus eszén, így maradt a 3-1.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ