Cropped landscape
Sport
A Győr a másik döntős a Magyar Kupában
2019-03-1618:16
A Győr 39–26-ra nyert az Érd ellen a női kézilabda Magyar Kupa elődöntőjében, így a Ferencváros a címvédő Rába-partiakkal találkozik a vasárnapi döntőben. 
Miután a Ferencváros már elfoglalta a helyét a kupafináléban, a címvédő Győr az Érd együttesével csapott össze a másik döntős helyért. A ETO nagy fölényben kezdte a találkozót és az első játékrész derekán hat góllal ellépett. Szabó Edina csapata azonban ritmust váltott és 5 perccel az első félidő vége előtt két gólra felzárkózott. A Győr viszont jól zárta a félidőt, és Amorim góljaival a szünetben 20-15-re vezetett. A fordulás után pedig még nagyobb sebességi fokozatra kapcsoltak a győriek, így az Érdnek a hajrában már esélye sem volt a fordításra.
Amikor úgy éreztük, hogy megvan ez a mérkőzés, akkor kellett úgy az erőnkkel játszani, beosztani az erőnket, hogy a holnapi döntőre is maradjon energia, hiszen holnap döntő a Ferencváros ellen és az nem akármilyen ütközet lesz
- mondta Danyi Gábor, a Győri AUDI ETO KC vezetőedzője
 
A Győr végül 39-26-ra nyert és ezzel, akárcsak az elmúlt években, most is a Ferencváros csapatával találkozik a vasárnapi kupadöntőben.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ