Cropped landscape
Sport
Örül az 5. helynek az Eb-n, újabb sikerre hajt a nyáron
2019-03-0508:47
Bár Európa-bajnoki 5. lett Glasgowban, azért bántja, hogy nagyon közel volt a dobogóhoz a fedett pályás atlétikai Eb-n. Kerekes Gréta sikerében óriási szerepe van annak, hogy már Baji Balázs csapatával készül. 
Hazatért Kerekes Gréta is Glasgowból, ahol a fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon 5. lett 60 méteres gátfutásban. Kis hiányérzet azért van benne, hogy bár közel volt a dobogóhoz, mégis lemaradt róla.
Nyilván bennem van, főleg hogy ennyire kicsi választott el, három század. De én úgy vagyok vele, hogy amiért mentem, azt elértem, és az, hogyha a dobogóra felértem volna, az már csak hab lett volna a tortán
– mondta Kerekes Gréta a Jó Reggelt! mai adásában.
 
Gréta új csapattal, Baji Balázsékkal készül már a versenyekre. Edzője pl. a korábbi Eb-bronzérmes Kiss Dániel is.
Pont tegnap mondtam Kiss Daninak, felhívtam telefonon este, hogy még nem tudom neked se megfogalmazni, de én ezt el se tudom képzelni, hogy ilyen könnyű atletizálni ilyen bizalommal és ilyen háttérrel, és ilyen csapattal mögöttem
– folytatta az Európa-bajnoki 5. helyezett gátfutó.
 
A kiváló gátfutó ugyan most egy hetet pihenhet, de a remek Eb-szereplés után vérszemet kapott és már folytatná is az edzéseket, hogy a szabadtéri szezonban is hasonlóan nagy sikereket érjen el.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ