Cropped landscape
Sport
Mégsem vonul vissza Nagy László?
2019-01-0318:24
Futótűzként terjedt csütörtökön a magyar médiában, hogy a szezon végén visszavonul a kézilabdázó Nagy László. Az Echo TV-nek elárulta a Telekom Veszprém játékosa, hogy nem fogalmazott pontosan korábban, mert még nem végleges a döntése. Azt ugyanakkor hozzátette a 37 éves játékos, hogy előfordulhat, mégis ez az utolsó szezonja. Egyelőre az a biztos, hogy a veszprémi klubnál képzeli el jövőjét a pályán kívül is. 
Bombaként robbant a hír csütörtökön, hogy Nagy László befejezi a pályafutását a szezon végén, amiről egy televíziós interjúban beszélt a klasszis jobbátlövő, aki később az Echo TV-nek egy telefonos interjúban azt mondta, hogy félreérthetően fogalmazott.
Gyakorlatilag elhangzott egy olyan kérdés, hogy mi lesz a pályafutásomat követően, amire annyit mondtam, hogy a szerződésem lejár 2019 nyarán, tehát ennek a szezonnak a végén. Utána mondtam, hogy elképzelhető, befejezem a pályafutásomat. Ez a kijelentés a jelennek nem felel meg. Az, hogy a későbbiekben valóban ez a döntés véglegesedik bennem, az elképzelhető
- árulta el Nagy.

Ami biztos, hogy már tárgyalt a veszprémi vezetőséggel és a klubnál képzeli el a jövőjét.
Egyelőre nem született meg még a konkrét döntés, de valóban elhangzottak olyan dolgok, hogy esetlegesen majd aktív pályafutásomat követően a klubon belül maradnék, mint esetleges szakmai igazgató, vagy utánpótlásvezető.
Nagy Lászlóra ebben a szezonban nemcsak Veszprémben várnak fontos mérkőzések még, hanem a magyar válogatott színeiben is. A szakmai stáb ugyanis számít a jobbátlövőre a mieink számára január 11-én kezdődő dán-német közös rendezésű világbajnokságon.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ