Cropped landscape
Sport
Öttusázóink karácsonya
2018-12-2500:33
A 2019-es év kiemelten fontos lesz az öttusázók számára, hiszen jövőre már kvalifikációt lehet szerezni a tokiói nyári olimpiára. A magyar öttusa-válogatott így nemrég Japánban edzőtáborozott, de a sportolóknak a karácsonyra azért így is jutott idejük felkészülni.
Válogatott öttusázóink kemény évet tudhatnak maguk mögött. Marosi Ádám az Európa-bajnokságon egyéniben és csapatban is ezüstérmet szerzett, így év végén szeretne feltöltődni.
Voltunk Japánban edzőtáborban 3 hétig, úgyhogy a szaké az nagyon-nagyon megtetszett, úgyhogy hoztam belőle egy-két üveggel. Az biztos, hogy elfogyasztásra fog kerülni. De hát hál'Istennek azért tudok enni most még, úgyhogy én úgy gondolom szűk családi körben sokat szeretnék pihenni, sokat szeretnék majd lenni a családtagjaimmal
- mondta riporterünknek Marosi Ádám.

A csapatban zsinórban háromszoros vb-győztes Kovács Sarolta legkedvesebb karácsonyi emlékét osztotta meg velünk.
Két évvel ezelőtt édesapám kézzel csinált ajándékot mindenkinek és valahogy ez így bennem maradt, és ez így megmaradt. Talán ez volt a legszebb ajándék, mert tényleg kézzel és szívvel csinálta
- nyilatkozta Kovács Sarolta.

Az öttusázóknál tehát a pihenésé a főszerep az ünnepek alatt, hogy aztán újult erővel vághassanak bele a januári munkába. 2019 szeptemberében pedig az egész öttusasport Magyarországra figyel majd, hiszen hazánkban rendezik a világbajnokságot.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ