Cropped landscape
Sport
Megverte a Monort a Vasas
2018-12-0917:17
Vasárnap a labdarúgó NB I-ben nem rendeznek mérkőzést, az NB II-es Vasas viszont pályára lépett, és nyert is a Monor vendégeként. A nagy múltú piros-kék csapat mindössze a másodosztály hetedik helyén áll. 
A Mikulás végezte el a kezdőrúgást az NB II-es Monor-Vasas mérkőzésen, és egészen a 39. percig úgy tűnt, ez lesz az első játékrész legérdekesebb eseménye, ekkor azonban a kék mezes hazaiak egy látványos mozdulat után majdnem vezetést szereztek. Gól azonban nem lett belőle, így 0-0-val fordultak a csapatok. A második félidőben aztán góllá érett a Vasas mezőnyfölénye, az 57. percben Balajti Ádám értékesített egy tizenegyest. Nyolc perccel később aztán a monoriak is büntetőt rúghattak, ezt azonban Bese Balázs védeni tudta, Balajti pedig akcióból is eredményes tudott lenni és ezzel beállította a 2-0-s végeredményt.
Nagy a hátrányunk, de azt gondolom, hogy most egy olyan szériában vagyunk, amit, hogyha az utolsó meccsen, a Budafok ellen 3 ponttal tudjuk befejezni, akkor bizakodóak tudunk lenni a tavaszi szezont illetően
– nyilatkozta Balajti Ádám.
 
A Vasas ezzel a győzelemmel 20 forduló után a tabella hetedik helyén áll, a Monor pedig az utolsó pozícióban szerénykedik.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ