Cropped landscape
Sport
Történelmi Spurs vereség
2018-12-0119:11
Az észak-amerikai profi kosárlabda liga pénteki játéknapján végletekig kiélezett mérkőzést nyert a Denver Nuggets a Portland Trail Blazers otthonában. A San Antonio Spurs pedig ismét nagy különbséggel kapott ki, ezúttal a Houstontól.
A Houston Rockets és a San Antonio Spurs összecsapásán egyetlen percig sem forgott veszélyben a vendégek sikere. Mind a négy negyedet magabiztosan nyerték és 136-105-re 31 ponttal múlták felül a Spurst, amely második meccsén kapott ki 30 pontnál nagyobb különbséggel. 1996 óta, amióta Gregg Popovich irányítja a San Antoniót, sohasem fordult elő, hogy a csapat zsinórban két meccsen több mint 30 pontos vereséget szenvedjen.

A Denver Nuggets villámrajtot vett a Portland Trail Blazers ellen és hamar nagy előnyre tett szert. Az első félidőben 68-53-ra vezetett, de a házigazdák visszakapaszkodtak és egészen parázs végjáték alakult ki. A végén Harris egyenlőnél bedobott egy triplát, C.J. McCollum pedig hiába dobott 33 pontot a Portlandben, a végén megremegett és a Trail Blazers 113-112-re kikapott, a Denver pedig sorozatban ötödik győzelmének örülhetett.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ