Cropped landscape
Sport
James 51 pontot szórt, a Golden State ismét kikapott
2018-11-1913:33
Az észak-amerikai profi kosárlabda liga hajnali játéknapján győzött a LeBron James vezette Los Angeles Lakers a Miami Heat otthonában 113-97-re. A címvédő Golden State Warriors zsinórban harmadik vereségét szenvedte el, ezúttal a San Antonio Spurstől kapott ki 104-92-re.
LeBron James korábban 2 bajnoki címet ünnepelhetett a Miami Heattel 2012-ben és 2013-ban. Most azonban már a Los Angeles Lakers játékosaként tért vissza korábbi csapatához. A Lakers pedig már a mérkőzés elején magához ragadta a kezdeményezést és előnyét folyamatosan építette. Az első negyed végére 13 ponttal vezettek Jamesék, ez a különbség pedig a mérkőzés további három játékrészében 16-ra nőtt végül. A vendégek legjobbja az 51 pontig és 8 lepattanóig jutó James volt.
 
A címvédő Golden State Warriors ismét Stephen Curry nélkül lépett pályára. A kétszeres alapszakasz MVP hiányában pedig még mindig nem megy a Warriorsnak. Ezúttal San Antonióban kapott ki az oaklandi együttes 104-92-re. A Golden State így zsinórban harmadik vereségét szenvedte el, és visszacsúszott a nyugati főcsoport második helyére.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ