Cropped landscape
Sport
Nyert a Golden State Warriors
2018-11-1417:01
A címvédő Golden State Warriors a papírformának megfelelően nyerni tudott az Atlanta Hawks ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-liga hajnali játéknapján. A Houston Rockets is győzni tudott, James Hardenék a Denvert verték meg. 
Steph Curry sérülés miatt maradt ki a Hawks elleni keretből, míg Draymond Greent a klubja sújtotta egymeccses eltiltással, miután az előző fordulóban összeszólalkozott csapattársával, Kevin Duranttel. A mérkőzésen a piros mezes Atlanta kezdett jobban. A félidőben még 3 ponttal ők vezettek, a szünet után azonban rákapcsolt a Golden State, és Durant 29, valamint Klay Thompson 24 pontjának is köszönhetően 110-103-ra megnyerte a mérkőzést.
 
A játéknap másik mérkőzésén a fehér mezes Denver Nuggets sorozatban 3 vereség után fogadta a Houstont. A kiegyenlített első félidő után az előző szezon MVP-je, James Harden megtalálta a dobóformáját, 22 ponttal segítette együttesét, amiből 19-et a szünet után szerzett. A vége Denver - Houston: 99–109. A Nuggets zsinórban nyolcadszor maradt alul a Rocketsszel szemben.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ