Cropped landscape
Sport
Kérdéses Messi játéka, de győzne a Barca
2018-11-0615:21
Csupán a meccs előtti órákban dől el, hogy ott lesz-e a kezdőcsapatban Lionel Messi az Inter elleni idegenbeli mérkőzésen. A labdarúgó Bajnokok Ligája B-csoportjának rangadóján a katalánok sztárjuk nélkül is győzni szeretnének, hiszen akkor négy forduló után már biztos csoportelsők lennének. 
A Barcelona az elmúlt négy meccsen nélkülözte egyik legjobbját, Lionel Messit sérülés miatt, de így is négy győzelemmel zárták ezt az időszakot a katalánok. Két hete az Intert győzte le otthon a Barca 2-0-ra. A milánói visszavágó előtt már a csapattal edzett Messi, de csak a meccs előtti órákban dől el, hogy pályára léphet-e.
Messi játéka még mindig kérdéses. Ha rajta múlna, akkor ott lenne a pályán. A játékát és a mozgását látva jól van, de nem szeretnénk kockáztatni
- árulta el Ernesto Valverde, a Barcelona vezetőedzője.
 
Az Inter két győzelemmel és egy vereséggel a csoport második helyén áll. Az együttes vezetőedzője, Luciano Spalletti szerint a Barcelona kimagaslik a BL-ből.
Az olasz bajnokságból a Juventus emelkedik ki és ha valamelyik csapat nem tud valami váratlant nyújtani, akkor meg is nyeri a Seria A-t. Ehhez tudnám hasonlítani a Barcelonát is a BL-ben. Nagyon erős keretük van és jó eséllyel pályáznak a végső győzelemre
- mondta Spalletti.
 
Az Internazionale-Barcelona mérkőzést este 21 órától rendezik Milánóban.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ