Cropped landscape
Sport
Örökrangadó a Groupama Arénában
2018-11-0216:39
Szombaton játsszák a magyar labdarúgás örökrangadóját, a Ferencváros - MTK összecsapást. Szerhij Rebrov, a Ferencváros ukrán vezetőedzője is tudja, hogy ezt a három pontot nem adják ingyen a Groupama Arénában. 
A két fővárosi csapat mérkőzésének, az NB I örökrangadójának mindig különleges a rangja. Szombaton 214. alkalommal találkoznak egymással tétmeccsen a felek. A bajnokság első körében a Fradi 4-1-re győzött a Hungária körúton. A listavezető zöld-fehérek most is a három pont megszerzésére készülnek.
Nehéz meccs lesz. Úgy gondolom, teljesen más mérkőzés lesz, mint az a meccs volt, de maximálisan felkészültünk, úgy érzem, és ha meg tudjuk valósítani a pályán, amit gyakoroltunk edzésen, akkor nem lehet probléma
– nyilatkozta Bőle Lukács, a Ferencváros játékosa.
 
Az FTC vezetőedzője, Szerhij Rebrov először irányítja csapatát örökrangadón, hiszen az év elején még Thomas Doll ült a kispadon.
A csapatok fele budapesti, így gyakorlatilag mindegyik városi rangadó komoly meccsnek számít. A szurkolóink nagyon sokat fognak holnap is jelenteni nekünk, és természetesen úgy készítettem fel a játékosaimat, hogy a lehető legjobbukat nyújtsák a pályán
- mondta Szerhij Rebrov.
 
A mérkőzést szombaton 19:30 perctől rendezik a Groupama Arénában.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ