Cover
Sport
Megújult a CEV arculata
2018-11-0207:25
Megújította arculatát az európai röplabda szövetség. Az új logó valamint a televíziós elemek mellett több grafikát is prezentáltak. Az Európai Szövetség elnöke boldog, hogy Budapesten mutathatták be megújult dizájnjukat.
8 országra figyel jövőre a röplabda világ. Ez az első alkalom, hogy ennyi ország rendez Európa bajnokságot. 4 állam a férfi, 4 pedig a női rendezésében vesz részt. A 2019-es női tornának Magyarország is társrendezője lesz.
Ez egy egyedülálló első alkalom, hogy Magyarország női röplabda EB rendező országai között van. Törökkel, Lengyelországgal és Szlovákiával együtt rendezünk csoportmeccset. Ez közelebb hozza az Európai színvonalat, illetve azt remélem, hogy mi már közelebb is vagyunk ehhez. Ennek elismerése is ez a rendezés
A európai szövetség elnöke Alexandar Boricsics nem véletlenül választotta Budapestet helyszínül a megújulás bemutatására.
Az ok, amiért Budapesten szerettük volna prezentálni az új arculatot egyszerű: üzenni akarunk a világnak, hogy Budapest ismét visszatér a meghatározó röplabda-városok közé. Jövőre Európa-Bajnokságot rendezhet és biztosak vagyunk benne, hogy a magyar vezetőknek vannak ötleteik, amik előre vihetik a sportágunkat és szeretnénk ezeket támogatni
- mondta az európai szövetség elnöke.

A magyar lányok 2014 előtt 28 évig nem tudták kivívni az EB szereplést. Ezúttal megint ott lesznek a mieink a kontinensviadalon. Hazánk jövő nyáron 6 csoportmérkőzésnek és egy nyolcaddöntőnek ad otthont.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ