Cropped landscape
Sport
A Dinamo Moszkva vár az Egerre
2018-11-0216:44
A Barceloneta elleni BL-vereséget követően szombaton már a Dinamo Moszkva ellen javíthat az Eger férfi vízilabdacsapata. Dabrowski Norbert tanítványaira kemény feladat vár, hiszen az ellenfélnél számos orosz, valamint szerb válogatott játszik. 
A Pécs elleni hétközi siker után péntek délelőtt már a soron következő Dinamo Moszkva elleni BL fellépésre készült a ZF Eger férfi vízilabdacsapata, amely most az emberhátrányos védekezést gyakorolta.
Úgy gondolom, hogy fizikálisan jó formában van a csapat. Tudjuk a gyenge pontjaikat mind elöl, mind hátul, és hogy ha ezeket ki tudjuk használni, akkor egy nagyon jó mérkőzést láthat itt az egri közönség
– mondta Valics Bence, a ZF Eger kapusa.
 
Nagyon komoly erőt képvisel az orosz csapat Dabrowski Norbert szerint. Az egriek vezetőedzője úgy látja, a jó védekezésen ismét sok múlhat, de a támadásoknál is hatékonynak lenni, amiben az egyéniségek dönthetnek.
Úgy érzem, hogy vannak olyan játékosaim, akik el tudnak dönteni egy mérkőzést és az ő teljesítményük mellett a csapatnak a fegyelme, meg az alázata fogja eldönteni
– nyilatkozta Dabrowski Norbert vezetőedző.
 
A ZF-Eger – Dinamo Moszkva Bajnokok Ligája mérkőzés szombaton 13 órakor kezdődik a Bitskey Uszodában.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ