Cropped landscape
Sport
Fucsovics a második fordulóban, Djokovics a legjobb 16 között
2018-10-3113:12
Tenisz
Bejutott a második fordulóba Fucsovics Márton a Párizsban zajló keménypályás ATP tenisztornán. Fucsovics a francia Benoit Paire-t győzte le. Eközben a volt világelső, Novak Djokovics már a legjobb 16 között folytathatja a küzdelmeket.
Bár Fucsovics gyengébben kezdte a mérkőzést, mint lila hajú ellenfele, hamar megtalálta a ritmust és 6:4-re megnyerte az első szettet. A második játszmában a nyíregyházi sportoló már összeszedettebben játszott és ismét 6:4-gyel bizonyult jobbnak. A következő körben Fucsovics ellenfele az olasz Fabio Fognini lesz.
 
Zsinórban tizenkilencedik győzelmét szerezte meg Novak Djokovics, aki júniusban még a csak a huszonkettedik helyen állt a világranglistán. A torna bombabiztos esélyes teniszezője két sima játszmában 7:5, 6:1-re nyert a portugál Joao Sousa ellen. Djokovic abban az esetben taszíthatja le trónjáról a jelenleg világelső Rafael Nadalt, ha legalább egy körrel tovább jut Párizsban, mint spanyol ellenfele.
 
A szerb játékos a legjobb nyolc közé kerülésért a jelenleg legmagasabban rangsorolt bosnyák teniszezővel, Damir Dzumhurral találkozik.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ