Cropped landscape
Sport
A Vidi visszavágott a Vácnak
2018-10-3121:34
A Ferencváros 4–0-ra nyert a Sárvár otthonában, a Budapest Honvéd 1-0-ra győzött Jászberényben a labdarúgó Magyar Kupa hetedik fordulójában, így a többi elsőosztályú csapathoz hasonlóan bejutottak a legjobb 32 csapat közé. A bajnok MOL Vidire sem várt könnyű mérkőzés, hiszen tavalyi legyőzőjével, a Váccal találkozott. 
A tavalyi Vác elleni kiesés miatt ezúttal biztosra ment a MOL Vidi. Már a mérkőzés első perceiben nagyon aktívan játszott a fehérvári csapat, Hangya bombagóljával már a nyolcadik percben vezettek is. Az előny azonban nem tartott sokáig, egy perccel később Zsolnai egalizált. A bekapott gól után felébredt a Vidi, és Hodzic találata után már ismét náluk volt az előny. A szünetre így 2-1-es vendég vezetésnél vonultak a csapatok.
 
A fordulás után is sokkal aktívabb volt a Vidi. Ennek meg is lett az eredménye. Az 58. percben egy remek beadás után Scsepovics bólintott a hálóba és duplázta meg a fehérváriak előnyét. Hiába küzdött ezután a Vác, gólt nem tudott szerezni, így a végeredmény a tavalyi kupameccshez hasonlóan 3-1 lett, de ezúttal a Vidi javára.
Amikor megszereztük az első gólt, ott egy kicsit bealudtunk. A középkezdésbe ott egyből gólt kaptunk, de úgy gondolom, hogy mindenki összeszedte magát és 100%-os bedobással mentünk neki a meccsnek. Ez meg is látszott gólokban és helyzetekben is, akár lehetett volna több is
- értékelt stábunknak Hangya Szilveszter, a MOL Vidi játékosa.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ