Cropped landscape
Sport
Solari: Nehéz feladat vár rám
2018-10-3017:24
Tegnap este menesztették a Real Madrid éléről Julen Lopeteguit. Az újonnan kinevezett ideiglenes vezetőedző, Santiago Solari ma pedig megtartotta első sajtótájékoztatóját. A korábbi argentin válogatott labdarúgó szerint nehéz feladat vár rá, de korántsem lehetetlen. 
A Barcelona elleni 5-1-es vereség után hétfőn a Real Madrid menesztette vezetőedzőjét, Julen Lopeteguit. A spanyol szakember helyét a Real Madrid B-t irányító Santiago Solari veszi át ideiglenesen. Az argentin szakember nehéz feladatra számít.
Egy igen szétesett társaságot látok most, de úgy érzem, képes vagyok arra, hogy megfordítsam a helyzetet. Ez a csapat tele van igazi bajnokokkal és harcosokkal. Nem ez lesz életem legkönnyebb feladata, de várom
- mondta Solari.
 
A legutóbbi olyan edző, akit a Real Madrid B éléről neveztek ki, Zinedine Zidane volt, aki zsinórban három Bajnokok Ligája győzelemig vezette a királyi gárdát. Solari azonban nem szeretne párhuzamot vonni a két eset között.
Nem lehet Zidane nagyságát leírni, és hozzá hasonlítgatni sem lehet az embereket. Hagyjuk meg őt azon a polcon, ahol helyet foglal
- tette hozzá az argentin.
 
Solari a szerdai Melilla elleni Spanyol Kupa mérkőzésen mutatkozhat be új csapata kispadján.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ