Cropped landscape
Sport
Folytatódik a kézilabda BL
2018-10-3020:10
A Telekom Veszprém kézilabdacsapata a hétvégén folytatja a Bajnokok Ligája küzdelmeit. Az Építők utóbbi két mérkőzését megnyerte a BL-ben. A veszprémiek ezúttal hazai pályán fogadják a Rhein-Neckar Löwen együttesét. 
A múlt heti Szlovákia és Olaszország elleni győztes Európa-bajnoki selejtező mérkőzések után a Veszprém válogatott játékosai már a hétvégi Rhein-Neckar Löwen elleni BL találkozóra készülnek a csapattal. A legutóbbi fordulóban a címvédő Montpellier-t idegenben verték a bakonyiak. Mikler Roland ezúttal is nehéz meccsre számít. 
Egy nagyon komoly mérkőzést várok. Biztos vagyok benne, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz, hiszen ez a Löwen rettentő jó formában van, rengeteg gólt lőnek és ami aggodalmat okozhat, akkor ez a része az, hogy nagyon mennek, rohannak rengeteg gólos mérkőzéseket játszanak. Ez lesz a feladatunk, hogy itthon, hazai pályán megpróbáljuk őket minél kevesebb gólra szorítani
- nyilatkozta Mikler Roland, a Telekom Veszprém kapusa stábunknak.
 
Az Építők nem a legjobb előjelekkel várja a Löwen elleni találkozót, hiszen legutóbbi két mérkőzését elvesztette a bajnokságban a Tatabánya és a Szeged ellen. A Telekom Veszprém–Rhein-Neckar Löwen rangadót szombaton 17 óra 30 perckor rendezik a Veszprém Arénában.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ