Cropped landscape
Sport
Dárdaiéké volt a slusszpoén
2018-10-2811:42
Dárdai Pál együttese, a Hertha az utolsó pillanatban mentett pontot a listavezető Borussia Dortmund otthonában. A Mainzban győztes Bayern hátránya így már csak két pont a német Bundesligában.
A Hertha a hetek óta kirobbanó formában futballozó listavezető, a Borussia Dortmund vendége volt a Bundesliga 11. fordulójában. Nem úgy indult, hogy pontszerzés lesz a vége, mert Jadon Sancho góljával a sárga-feketék szereztek vezetést. Ezt azonban még a szünet előtt, Salomon Kalou révén eltüntette a Hertha. A folytatásban Reus nem találta el a labdát ziccerben, Sancho köszönte szépen, és újra vezetést szerzett a Borussiának. A lefújás előtt azonban Zagadou földre vitte Selkét, és a jogos tizenegyesből Kalou beállította a 2-2-es végeredményt.
 
A fehér mezes Bayern Mainzban lépett pályára, és Kimmich pontos beadása után Goretzka gyönyörű kapásgóljával a szünetre már előnnyel mehetett. A folytatásban a hazaiaknak nem kellett sokat várniuk az egyenlítésre, hiszen Boetius már a 48. percben betalált Neuer kapujába. A meccset Lewandowski beadásából Tiago döntötte el, a Bayern 2-1-re nyert, és két pontra felzárkózott a Dortmund mögé.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ