Cover
Sport
Új szakágvezető a kenusok élén
2018-10-2716:45
Vécsi Viktor szakmai irányításával folytatják kenusaink a válogatott felkészülést. A központosított edzések helyszíne a tatai olimpiai központ lesz. A fő cél a jövő évi szegedi kvalifikációs világbajnokságon a minél jobb szereplés.
Mike Róbert és Korisánszky Dávid együtt, párosban készül egy korábbi edzésen. A szövetség döntése alapján viszont a jövőben a kenusok egységesített edzést végeznek. A munkát Vajda Attila korábbi edzője, Vécsi Viktor irányítja majd.
Azt gondolom, hogy óriási lehetőséget biztosított a Kajak-kenu Szövetség arra, hogy megadja a feltételeket, hogy ezek fiúk ne egyesével, kettesével, hanem tényleg csapatban, szervezett módon tudjanak készülni
- nyilatkozta Vécsi Viktor az ECHO TV-nek.
 
Vécsi edzői pályafutása egyik, ha nem a legnagyobb lehetőségét kapja ezzel.
Én azt tudtam felajánlani, amit az elmúlt 10 évben Vajda Attila mellett edzésmódszerben sikerült összeraknom, és úgy tűnt, hogy működik. Ezt tulajdonképpen most közzéteszem és ezt tulajdonképpen használhatja mindenki
- mondta a szakember.
 
A tatai edzőtábor novemberben veszi kezdetét. Az olimpiai parkban három hetet töltenek majd kenusaink, majd egy hetet saját egyesületükben készülnek a télen. 
 
Vécsi Viktorral hosszabb beszélgetést láthatnak hétfőn, a Hosszabbítás című magazinunkban 18 óra 30 perctől.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ