Cropped landscape
Sport
Lőrincz Tamás elődöntős a vb-n! (Interjúk)
2018-10-2716:23
Birkózó-világbajnokság
Lőrincz Tamás már három győzelemnél tart, így érte még szoríthatunk a 17 órakor kezdődő elődöntőkben a budapesti birkózó-világbajnokságon. Kiss Balázs és Lám Bálint viszont kikapott a nyolcaddöntőben, Torba Erik pedig a vigaszágon. Közülük egyedül Kiss Balázs bízhat a vigaszágas szereplésben. 
Lőrincz Tamás eddig remek napot fogott ki. A 77 kilós magyar előbb román, majd litván ellenfelén is technikai tussal verekedte át magát, majd a negyeddöntőben 3:0-ra győzött az üzbég Nalgiev ellen. A 17 órakor kezdődő elődöntőkben az olimpiai bajnok koreai Kim vár rá.
A 97 kg-osok között Kiss Balázs tussal lépett túl kínai ellenfelén az első körben. Nyolcaddöntője technikai tussal ért véget, ezúttal viszont sajnos a bolgár Milov győzött. A mérkőzés után a magyar világbajnok sokkos állapotba került, de kicsivel később már higgadtan értékelt.
Kiss Balázs a vereség ellenére még bízhat a vigaszágas szereplésben, ellenfele ugyanis bejutott az elődöntőbe. A nehézsúlyú Lám Bálint és a 60 kg-os Torba Erik számára viszont véget ért a világbajnokság.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ