Cropped landscape
Sport
Juventus-győzelem Manchesterben
2018-10-2415:06
A tegnapi nap labdarúgó Bajnokok Ligája-rangadóját a Juventus nyerte a Manchester United otthonában. A mérkőzés után a hazaiak menedzsere, José Mourinho az olaszok kiváló védekezését emelte ki, mint a vereségük fő okát. 
Győzelemmel tért vissza egykori sikerei színhelyére Cristiano Ronaldo. A Juventus Paulo Dybala góljával nyert 1-0-ra az Old Traffordon.
Tudtuk, hogy technikailag nagyon-nagyon jól kell futballoznunk, mert egy olyan csapat, mint a United, rendkívül fizikális és erős a magas labdáknál és mi nem engedhettük meg magunknak, hogy belemenjünk egy ilyen fizikális játékba. Nekünk technikailag kellett dominálnunk és fantasztikusan játszottunk az első félidőben
- értékelt az olaszok vezetőedzője, Massimiliano Allegri.
 
Kollégája a Juventus kiváló védekezését dicsérte.
A Bajnokok Ligája egyik legnagyobb esélyesével játszottunk és megtettük, amit csak lehet. Más végeredmény is születhetett volna, különösen amiatt, ahogy a második félidőben játszottunk. De nem jártunk sikerrel, pl. Bonucci és Chiellini miatt sem, akik akár a Harvardon is taníthatnának arról, hogyan kell védekezni középhátvédként
- mondta José Mourinho.
 
A BL H-csoportját a Juventus vezeti százszázalékos mérleggel, 9 ponttal, míg a Manchester United a második 4 ponttal, kettővel megelőzve a Valenciát.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ