Cropped landscape
Sport
Ronaldo visszatér az Old Traffordba
2018-10-2316:43
Ma este 8 mérkőzéssel folytatódnak a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmei. A nap rangadóját a H csoportban a Manchester United és olasz bajnok Juventus vívja egymással. 
A Juventus 9 forduló után 8 győzelemmel és egy döntetlennel vezeti az olasz bajnoki pontvadászatot, míg a Bajnokok Ligájában 6 ponttal a H csoport élén áll. A csapat klasszisa, Cristiano Ronaldo a hétvégén megszerezte 5. gólját az olasz bajnokságban és ezzel az első játékossá vált, aki 400 gólt lőtt az európai top-bajnokságokban. Ronaldo különleges mérkőzésre készül, hiszen egykori csapata ellen léphet pályára az Old Traffordon.
Különleges érzés visszatérni Manchesterbe. Rengeteget tudok a történelmükről, sok trófeát nyertem itt. Emlékszem, mennyi támogatást kaptam, különösen Sir Alex Fergusontól, akit sohasem felejtek el és innen is a legjobbakat kívánom neki
- mondta a portugál játékos.
 
A Manchester United szezonja egyelőre nem úgy alakul, ahogy azt a vörös ördögöknél remélték. A bajnokságban mindössze a 10. helyen áll a csapat, a legutóbbi fordulóban a Chelsea ellen az utolsó percben csúszott ki a kezük közül a győzelem. José Mourinho alatt tehát inog a kispad és az is felmerült, hogy esetleg a Real Madridnál folytatja. Az angolok menedzsere azonban cáfolt.
Boldog vagyok Manchesterben és szeretném kitölteni a 2020-ig szóló szerződésem, sőt még utána is szeretnék a csapatnál maradni. Csak a Manchester United foglalkoztat
- jelentette ki a portugál edző.
 
Ami a Bajnokok Ligáját illeti, az angolok 4 ponttal a második helyen állnak a csoportban a Juventus mögött. A találkozót ma este 21 órakor rendezik az álmok színházában, az Old Traffordon.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ