Cropped landscape
Sport
Zárt kapus horvát-angol
2018-10-1214:05
A Görögország - Magyarország meccs mellett a legérdekesebb mai összecsapás az oroszországi világbajnokság elődöntőjének visszavágója. Az A-ligájában Horvátország Angliát fogadja - zárt kapuk mögött. 
Mindkét csapat vereséggel indult a Nemzetek Ligájában. Az angolok hazai pályán 2-1-re kaptak ki, míg a horvátok egy 6-0-s vereségbe szaladtak bele Spanyolország ellen. Az angoloknak a horvátok ellen elvesztett vb-elődöntő miatt is van törleszteni valójuk.
Hisszük, hogy a csapat valóban csapatként fog játszani. Van néhány játékos a jelenlegi keretben, aki kevesebb tapasztalattal rendelkezik, de a legjobb csapatunkat fogjuk pályára küldeni ahhoz, hogy megnyerjük a találkozót
- mondta az angolok szövetségi kapitánya.
 
A horvát válogatottnak szintén három pontra lenne szüksége, de nem lesz könnyű dolga, hiszen egy júniusi szurkolói vétség miatt zárt kapuk mögött játsszák a mérkőzést.
Ez egy nagyon fontos mérkőzés lesz. Természetesen javítani szeretnénk a spanyolok elleni katasztrófa után. Sajnos a hangulat nem lesz olyan, mint amilyen lehetne, de természetesen győzni szeretnénk
- mondta Modric.
 
A találkozó 20 óra 45 perckor kezdődik Fiumében.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ