Cropped landscape
Sport
Real betli Moszkvában
2018-10-0314:46
Óriási meglepetésre 1-0-ra kikapott a Real Madrid a CSZKA Moszkva vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában. A spanyolok így visszacsúsztak a G-csoport harmadik helyére, az oroszok pedig átvették a vezetést. 
A sérült Gareth Bale, Isco, Marcelo és Sergio Ramos négyes nélkül utazott el Moszkvába a címvédő Real Madrid. Az utóbbi időben nem éppen csúcsformát mutató blancók meg is fáztak az orosz fővárosban. A hazai csapat Tony Kroos hibája után rögtön a második percben vezetést szerzett Nikola Vlasic révén.
 
A gyors gól egyrészről nyomást helyez egy csapatra, ugyanakkor számunkra megkönnyebbülés volt. Tudtuk, hogy a világ egyik legjobb csapata áll velünk szemben, aminek játékosai bármikor képesek gólt szerezni. Egészen a lefújásig nem lehetsz biztos a győzelemben a Real Madrid ellen, de ma összejött, ezért ünnepelnünk kell 
- mondta a hazaiak mestere.
 
A Real Madrid hiába alakított ki rengeteg helyzetet a mérkőzésen, gólt nem sikerült szereznie.
 
Nem volt szerencsénk, hiába alakítottunk ki sok helyzetet és jutottunk el a kapuig, nem sikerült betalálnunk 
- mondta a mérkőzés után Lopetegui.
 
A címvédő vereségével visszaesett a G-csoport harmadik helyére, hiszen a Róma simán 5-0-ra verte a Plzen együttesét. A CSZKA 4 pontjával jelenleg vezeti a csoportot.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ