Sport
Rangadót nyert a Liverpool
2018-09-1913:13
Megkezdődtek a Bajnokok Ligája csoportküzdelmei. A “C” csoport csoportrangadóján a Liverpool 3-2-re legyőzte a PSG együttesét. 
Rögtön egy csoportrangadóval indult a Bajnokok Ligája „C” csoportja, melyen Firmino szemsérülése miatt Daniel Sturridge kezdőként kapott helyet.
 
Azt mondtam Danielnek a mérkőzés előtt, hogy most van a legjobb formában, mióta ismerem. Kihasználta a lehetőséget, szép gólt szerzett, és a végén még Firmino is rendelkezésemre állt 
- mondta a Liverpool menedzsere.
 
A Liverpool már 2-0-ra is vezetett, de végül a második félidő hajrájában Mbappé egyenlíteni tudott. A csereként beállt Firmino végül a hazaiak javára döntötte el a mérkőzést 92. percben szerzett találatával.
 
Ez az Anfield. Jürgen Klopp közel négy éve dolgozik ezzel a csapattal. Remek munkát végez. Nagyon nagy nyomást helyeznek az ellenfélre, nehéz ellenük 
- mondta Tuchel.
 
A Barcelona simán 4-0-ra intézte el a PSV-t Lionel Messi triplájával. Nagy meglepetésre az Inter egy remek hajrával tartotta otthon a három pontot a Tottenhammel szemben, míg a „C” csoport másik találkozóján a Napoli nem tudott győzni a Crvena Zvezda vendégeként.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ