Cropped landscape
Sport
Pályán a Real és a Juve
2018-09-1913:31
Ma este folytatódnak a Bajnokok Ligája csoportkörének küzdelmei. Pályára lép a címvédő Real Madrid és a Cristiano Ronaldót soraiban tudó Juventus is. 
A 13-szoros győztes Real Madrid is megkezdi idei szereplését a Bajnokok Ligájában. A blancók a tavalyi elődöntős Rómát látják vendégül. A madridiak új vezetőedzője Julen Lopetegui kellő udvariassággal beszélt első ellenfelükről.
 
Kiejtették az Atléticót a csoportból, aztán a Barcelonát is a tavalyi kiírásban, és a négy közé jutottak. Az edzőjük a régi, és úgy gondolom, hogy azóta csak még erősebb és komplettebb csapatuk lett 
- mondta Lopetegui.
 
Cristiano Ronaldo és új csapata, a Juventus is Spanyolországba látogat, a Valenciával néznek farkasszemet. Az olaszok természetesen nyerni szeretnének, de tisztában vannak a BL nehézségeivel.
 
Nem szabad magunkat esélyesként kezelni, vagy azt hinnünk, hogy máris megnyertük a trófeát. Tudjuk, hogy mennyi küzdelemmel járnak a Bajnokok Ligája mérkőzései. Ebbe ma este bele is kóstolhatunk 
- mondta Chiellini.
 
Pályára lép ma este többek között a két manchesteri csapat, a City és a United is. Előbbi a Lyont fogadja, míg utóbbi a Young Boyshoz látogat. A Bayern München pedig Portugáliába a Benficához utazik.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ