Cropped landscape
Sport
Inter – Tottenham rangadó a BL-nyitányon
2018-09-1815:04
Nem csak a párizsiak liverpooli vendégjátéka ígérkezik futball csemegének a Bajnokok Ligája rajtján, hanem a hat év után BL-be visszatérő olasz Internazionale és az angol Tottenham találkozóján is nagy csata várható. 
Hat év után tér vissza az Inter, a 2010-es kiírás győztese a Bajnokok Ligájába. Az olaszok számára a nemzetközi kupaporond kulcsfontosságú, és ezt Luciano Spalletti vezetőedző is pontosan tudja.
 
Ezek olyan meccsek, amelyek sokat jelentenek. Mindenki nagyon várja és tele van önbizalommal. Szerintem megfelelően felkészültünk a találkozóra, de az adott pillanatban a pályán kell a legjobban teljesítenünk
- mondta Spalletti.
 
Az oroszországi világbajnokság gólkirálya, Harry Kane mindössze két gólnál jár az idei szezonban. Mauricio Pochettino az angolok menedzsere megvédte támadóját.
 
Harry régóta van velünk és nagyon sokat köszönhet neki a klub. Természetesen javítania kell a formáján, de csapatként kell gondolkoznunk. Könnyű hibáztatni a támadót, mert ő van elöl, és ha nem lő gólt, egyből őt hibáztatják 
- nyilatkozta Pochettino.
 
Hogy Harry Kane betalál-e, vagy az Inter győzelemmel tér vissza, az 18 óra 55 perctől kiderül a Giuseppe Meazza Stadionban.
 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ