Cropped landscape
Sport
Firmino játéka kérdéses
2018-09-1815:01
A legtöbb szurkoló a Liverpool Paris Saint Germain találkozót várja! Az angol csapatnak azonban nem lesz könnyű dolga, hiszen kérdéses sztárcsatáruk, Roberto Firmino játéka. A brazil támadó a hétvégi bajnoki mérkőzésen szenvedett szemsérülést.
Hazai pályán fogadja a tavalyi döntős Liverpool a Paris Saint Germaint. Mindkét csapat célja az, hogy a hazai bajnokságban mutatott jó formájukat tudják hozni. A vörösök a Premier League-ben, míg a PSG a francia ligában veretlen 5 meccs óta.
 
Meg kell találnunk a tökéletes egyensúlyt a védekezés és a támadás között. Ez a fajta játék, az ellenfelek és az atmoszféra hozzák ki belőlünk a legjobbat. Úgy gondolom, hogy nagyon veszélyesek leszünk a Liverpool ellen 
- mondta Thomas Tuchel.
 
Jürgen Klopp számára azonban kérdéses, hogy brazil játékosa, Roberto Firmino pályára tud-e lépni, mivel a szombati Tottenham elleni mérkőzésen a szemébe nyúltak. Az orvosi vizsgálatok alapján nem szenvedett maradandó károsodást, amennyiben azonban nem vállalja a játékot, az angol Daniel Sturridge helyettesítheti.
 
Van rá esély, hogy játsszon, de mindenki láthatta az esetről a képeket. Nagyon megijedtünk. Előbb utóbb rendbe fog jönni, meglátjuk, milyen gyorsan javul 
- nyilatkozta a Liverpool menedzsere.

Mindkét együttes célja, hogy eljusson a madridi döntőig, így az egymás elleni mérkőzéseiknek nagy jelentősége van a főtáblán. A találkozó 21:00-kor kezdődik az Anfield Roadon.   
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ