Cropped landscape
Sport
Meglepetésre búcsúzott Federer
2018-09-0414:12
Tenisz
Elmarad a Djokovics - Federer álomnegyeddöntő az amerikai nyílt teniszbajnokságon, ugyanis Roger Federer meglepő vereséget szenvedett John Millmantől. Az ausztrál játékos április végén Budapesten jutott a döntőig, most pedig pályafutása legnagyobb győzelmét érte el.
Az ötszörös US Open-győztes Roger Federer remekül kezdte az ausztrál John Millman elleni mérkőzést és 6:3-ra nyerte az első szettet. A következő három szett viszont óriási csatát hozott, amelyből végül az ausztrál jött ki nyertesen. Roger Federer nem tudott mit kezdeni Millman remek játékával, és végül 3:1-es vereséget szenvedett, és óriási meglepetésre nem jutott a legjobb nyolc közé, így elmarad a Djokovics-Federer álommeccs a negyeddöntőben. 
 
A svájci klasszis először szenvedett vereséget US Openen olyan versenyzőtől, aki nem szerepel az első ötvenben a világranglistán.
 
A kétszeres bajnok Novak Djokovicsnak nem okozott gondot portugál ellenfele és három játszmában 6:3, 6:4, 6:3-as győzelmet aratott Joao Sousá felett.
 
A világranglista hetedik helyén álló horvát Marin Cilic 3:0-ás összesítéssel múlta felül a belga David Goffint. Negyeddöntőbeli ellenfele a japán Nisikhori lesz.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ