Cropped landscape
Sport
Átadták a felújított Louis Armstrong Stadiont
2018-08-2315:15
Tenisz
Hétfőn kezdődik az év utolsó Grand Slam-tenisztornája, a US Open. A magyarok közül Babos Tímea és Fucsovics Márton biztosan ott lesz a főtáblán, míg Stollár Fannynak ehhez még két selejtező mérkőzést meg kell nyernie. A torna sorsolását ma tartják. A mérkőzések egy részének már a felújított Louis Armstrong Stadion ad otthont. 
Felavatták az új Louis Armstrong Stadiont New Yorkban. Az ünnepélyes megnyitó keretében John McEnroe, a négyszeres US Open-győztes amerikai legenda vágta át a szalagot, ezzel hivatalosan is átadva a nagyközönségnek a felújított pályát. A hivatalos megnyitó után hagyományos jazz zenére szórakozhatott a közönség, majd egy különleges mérkőzést is megtekinthetett. A pályán a John McEnroe–Patrick McEnroe páros a Michael Chang–James Blake kettőssel játszott bemutató meccset.
 
A 600 millió dollárból felújított létesítmény nemcsak kihúzható esőtetőt kapott, de a nézőterét is 14 ezresre bővítették. Ezzel továbbra is a US Open második legnagyobb stadionja a majdnem 24 ezres Arthur Ashe után.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ