Cover
Sport
Ronaldóval nyert a Juve
2018-08-1914:13
Cristiano Ronaldo bemutatkozott a Juventusban, igaz gólt még nem lőtt, de győzelemmel debütált a Serie A-ban. Az olasz bajnokság első fordulójának első két meccsét a genovai hídtragédia miatt meghirdetett nemzeti gyásznapon játszották. A Juventus fordulatos meccsen, 3-2-re nyert Veronában a Chievo ellen.
A genovai hídkatasztrófa áldozataira emlékezve egyperces gyászszünettel kezdődött az olasz labdarúgó-bajnokság 2018-2019-es idényének első mérkőzése. A fekete mezben játszó Juventus Cristiano Ronaldóval a kezdőcsapatban Khedira révén már a 3. percben megszerezte a vezetést. A félidő végére enyhült a torinóiak fölénye, amit Stepinski szép fejesével ki is használt a Chievo, így 1-1-gyel vonulhattak szünetre a csapatok. 
 
A fordulás után meglepetésre a veronai csapat szerzett vezetést. A Juventussal két bajnoki címet szerző Giaccherinit borították fel a tizenhatoson belül, a büntetőt a sértett magabiztosan váltotta gólra. Ezután felpörgette a ritmust a címvédő. A 75. percben a hazaiak védője, Bani fejelt a saját kapujába egy szögletet követően. 2-2. 
 
A hosszabbítás harmadik percében pedig jött a csattanó, Bernardeschi tette bele a lábát Alex Sandro beadásába, amivel 3-2-re megnyerte a mérkőzést a Juventus.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ