Cropped landscape
Sport
Federer túl erős volt
2018-08-1814:20
Tenisz
A Cincinnatiban zajló kemény pályás tenisztornán a hétközi esőzés alaposan felborította a programot. Így aztán a Fucsovics Mártont búcsúztató svájci Wawrinka még aznap újra pályára lépett - és ki is esett honfitársa, Roger Federer ellen.
A korábbi esőzések miatt péntekről szombatra két fordulót is megrendeztek a Cincinnatiben zajló kemény pályás tenisztornán. A délutáni győztesek közül hatan is pályára léptek az esti programban. A második helyen kiemelt Roger Federer épp a pár órával korábban Fucsovics Mártont búcsúztató Stan Wawrinkával csapott össze az elődöntőbe jutásért. 
 
Az első játszmát még rövidítésben behúzta Wawrinka, azonban a 20-szoros Grand Slam győztes innen fordított, és 3 játszmában megnyerte a találkozót. Ellenfele az a David Goffin lesz, aki 7-6, 7-6 arányban győzte le Juan-Martín Del Potrót. 
 
A másik ágon Novak Djokovics 2 óra 30 perces csatában állította meg a pihentebben pályára lépő Milos Raonicot. A szerb 7:5, 4:6, 6:3-ra győzött és hasonló mérkőzés vár rá az elődöntőben Marin Cilic ellen. A horvát szintén óriási meccsen jutott tovább a negyeddöntőből, ennek ellenére két szettben megverte a spanyol Carreno Bustát.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ