Cropped landscape
Sport
Magazin ajánló: Hosszabbítás, 17:35
2018-08-1312:02
Amit az elmúlt hét eseményeiről tudni érdemes. Gólok, pontok és másodpercek, sikerek és kudarcok, sztárok és sztorik a Hosszabbításban.
Glasgow-ban és Berlinben első ízben rendezték meg a mögöttünk álló két hétben az úgynevezett multi sport Európa-bajnokságot. A magyar sportolók igazán emlékezetes napokat tudhatnak maguk mögött, közülük is kiemelkedik természetesen az úszók szereplése. A glasgow-i négy arany-, három ezüst- és két bronzérem.

Az Európa-bajnokságok egyik legnagyobb meglepetését egy szombathelyi tornász kislány szerezte. Dévai Boglárka persze tavaly állt már Európa-bajnoki dobogón, ám a glasgow-i ugrásdöntőben ezt is sikerült felülmúlnia.

Az idén a magyar lovassport történetében először ötcsillagos versenyt rendezhetett a Nemzeti Lovarda. Pénteken a CSIO Grand Prix-n, vasárnap a Nemzetek Díján szálltak nyeregbe a legjobb lovasok.

Budapest volt a hétvégén a dzsúdó fővárosa is. Legjobb cselgáncsozóink péntektől vasárnapig a Papp László Sportarénában léptek tatamira a Magyar Nagydíjon a világelit ellen.

Magyar vitorlázó korábban is nyert már világbajnoki címet, olimpiai hajóosztályban azonban ez először a Finn-ben versenyző Berecz Zsombornak sikerült. A 32 éves sportember ráadásul az aarhusi vb-n megszerezte a magyar sport első 2020-as olimpiai kvótáját is.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ