Cropped landscape
Sport
A Romat is legyőzte a Real
2018-08-0817:37
A Juventus után a Romát is legyőzte a Real Madrid a labdarúgó Bajnokok Kupája felkészülési tornán. A madridi csapat már 15 perccel a kezdősípszó után eldöntötte a mérkőzést, végül 2-1-re múlta felül olasz riválisát. 
A Real Madrid kezdte jobban a mérkőzést, olyannyira, hogy Asensio révén már a 2. percben megszerezte a vezetést. A spanyol játékos remekül vette át a hosszan előreadott labdát, majd bal lábbal juttatta azt a kapu bal alsó sarkába.
 
A 9. percben a Romának aztán sikerült kétszer is túljuttatnia a játékszert a Real játékosán, de Dzeko lövése csak a kapus kezéig jutott.
 
Az első negyedóra végén aztán Bale került helyzetbe, aki a lehetőséget rögtön gólra is váltotta. A madridiak ezúttal is a kapu bal alsó sarkát vették célba, ezzel szinte eldöntve a mérkőzést.
 
A második félidőben a piros mezesek kicsit visszavettek a tempóból, így a hajrában sikerült szépítenie a rómaiaknak. Strootmant hagyták üresen a spanyolok, aki így könnyedén szerzett gólt. Real Madrid - AS Roma: 2-1. Mindkét csapatnak ez volt az utolsó felkészülési mérkőzése a szezon előtt.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ