Cropped landscape
Sport
Magazin ajánló: Hosszabbítás (17:35)
2018-08-0614:45
Amit az elmúlt hét eseményeiről tudni érdemes. Gólok, pontok és másodpercek, sikerek és kudarcok, sztárok és sztorik a Hosszabbításban.
Múlt héten még három csapatunk volt érdekelt a labdarúgó nemzetközi kupákban, a hét végére viszont már egyedül maradt a Vidi. A Honvéd meglepetésre nem bírt luxemburgi ellenfelével, míg az újpestieknek túl nagy falat volt a spanyol sztárcsapat, a Sevilla.
 
Bár története során először az élvonalba segítette Kondás Elemér a Kisvárda labdarúgó csapatát, elég volt egy rossz szezonkezdet, két 4-0-s vereséggel, hogy a felek közös megegyezéssel szerződést bontsanak. A korábban a Debrecennel veretlenül bajnokságot nyerő szakembernek nem szegték kedvét a történtek, szeretne minél hamarabb újra munkába állni.
 
Míg Kondás Elemér új feladatra vár, Danyi Gábor hét éves másodedzői pozíció után megkapta élete lehetőségét, és vezetőedzői poszton kezdte meg a felkészülést a Győri Audi ETO KC női kézilabda csapatánál. A szakember rendkívül motiváltan vágott bele a munkába, és markáns fordulatot tervez a négyszeres Bl-győztes csapat játékában.
 
A hétvégén kiváló felmérő volt a Konkoly Károly-emléktorna, amelyen a házigazda Ferencváros férfi kézilabdacsapata lemérhette, hogy hol is tart egy hónnappal a bajnokság rajtja előtt. A cél pedig nem más, mint nemzetközi kupaindulást érő helyen végezni a szezon végén. 
 
Kilencedik alkalommal rendezték meg a Győztesek versenyét Moszkvában, ahol az onkológiai kezelésen sikeresen átesett 7-16 éves fiatalok vettek részt. A magyar csapat sikeres viadalt tudhat maga mögött, 19 éremmel zárt.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ