Cropped landscape
Sport
Magazin ajánló: Hosszabbítás
2018-07-3015:40
hosszabbítás, Kékszalag
Amit az elmúlt hét eseményeiről tudni érdemes. Gólok, pontok és másodpercek, sikerek és kudarcok, sztárok és sztorik a Hosszabbításban.
Viszontagságos két hét áll vízilabda-válogatottjaink mögött. A férfiaknak a négy közé jutás sem jött össze, a lányok pedig épp hogy, de lemaradtak a döntőről.

Februárban megszerezték Magyarország történetének első téli olimpiai bajnoki címét. Liu Shaolin Sándorék figyelme lassan már a következő szezon felé irányul - avagy mit csinál egy rövid pályás gyorskorcsolyázó nyáron?

A hétvégén Sarlóspusztán fegyverek dörögtek, és korongok hullottak darabjaikra - itt rendezték ugyanis a Universal trap világbajnokságát.

Senánszky Petra a belgrádi világbajnokságon 50 és 100 gyorson sem talált legyőzőre. A debreceni uszonyos úszónak ez a tizedik és a tizenegyedik világbajnoki aranyérme.

Csütörtökön reggel volt a rajt, az élmezőny este 10 óra előtt célba, a mezőny nagy részét még a péntek is a Balaton vízén érte. Svájci sikerrel zárult a jubileumi, 50. Kékszalag, Európa legnagyobb tókerülő vitorlásversenye. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ