Cropped landscape
Sport
Magazin ajánló: Hosszabbítás (07.23. 17:30)
2018-07-2313:56
Amit az elmúlt hét eseményeiről tudni érdemes. Gólok, pontok és másodpercek, sikerek és kudarcok, sztárok és sztorik a Hosszabbításban.
Végül három magyar csapatnak sikerült továbbjutnia az európai labdarúgókupák selejtezőjének első köréből. Ahhoz képest, hogy az első mérkőzéseken sem a BL-ben induló Mol Vidinek, sem az Európa-ligában szereplő Ferencvárosnak, Honvédnak és Újpestnek nem sikerült győznie, ez egész jó mérleg.
 
 
Székesfehérvár volt az öttusa fővárosa a mögöttünk lévő héten. Az Európa-bajnokságnak természetesen már csak a hagyományok miatt is éremreményekkel futottak neki a legjobb magyarok.
 
 
A sárkányhajózás igazán látványos, közösségépítő sportág - a szegedi Maty-ér a síkvízi kajakosok és kenusok fellegvára, a héten itt és a Tiszán vetélkedtek egymással a klub-világbajnokság résztvevői.
 
 
A szinkronúszók pedig a Duna Arénát népesítették be, ahol szerdától vasárnapig rendezték a juniorok világbajnokságát.
 
 
Újabb gyémántra lelt a Zengő Motorsport, ráadásul Michelisz után egy újabb Norbira, aki a túraautó-világkupa szlovákiai versenyhétvégéjének második futamán ért el rendkívül értékes második helyezést.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ