Cropped landscape
Sport
Önbizalomnövelő siker
2018-07-1814:01
2015 után ismét dobogós helyet szerzett a Zengő Motorsport a Túraautó-világkupán. A szlovákiai versenyhétvége második futamán Nagy Norbertet csak az olasz Gabriele Tarquini tudta megelőzni. A fiatal versenyzőnek sokat jelentett a rengeteg magyar szurkoló. 
Norbi után ismét Norbi. Legutóbb Michelisz még 2015-ben Katarban, most pedig Nagy Norbert zárt dobogós helyen a Zengő Motorsport színeiben, ráadásul a Slovakia ringi versenyhétvége második futamán rengeteg magyar szurkoló előtt ért oda a második helyre.
 
„Ez nagyon nagy lelki fröccsöt ad. Főleg az, amikor lejövök a pályáról, és akkor nem csak angolul kell beszélgetnem az ottaniakkal, hanem egyből jönnek oda ismerős arcok, akik követik a Zengő Motorsportot is versenyről versenyre. Ez egy olyan érzés, amit tényleg meg kell tapasztalni"
- nyilatkozta Nagy Norbert az Echo TV-nek.
 
A csapat vezetője, Zengő Zoltán is rendkívül büszke erre az eredményre.
 
„Szerintem ez egy példátlan siker, és azt mutatja, hogy Norbi szakmailag is fel van készülve. Igenis oda tud menni, oda tudja tenni magát, és meg tudja szerezni azokat a sikereket. Most már ő is és a csapat is elhiheti, hogy ez az áldozatos és kitartó munka meghozta azt a várva várt sikert, amire vártunk"
- árulta el a csapat tulajdonosa. 
 
A Túraautó-világkupa a nyári szünet után szeptember 29-30-án folytatódik Kínában. A WTCR idei sorozatából még négy versenyhétvége van hátra.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ