Cropped landscape
Sport
Magazin ajánló: Hosszabbítás (07.16., 17:30)
2018-07-1615:38
hosszabbítás
Hosszabbítás minden pénteken 17:+0-kor az Echo Tv műsorán.
Franciaország győzelmével ért véget a 21. labdarúgó-világbajnokság! A franciák másodszorra ülhettek fel a világ trónjára, ahol legutóbb 20 évvel ezelőtt jártak. Horvátország az ezüstérem ellenére is legjobb vb-eredményének örülhetett. Déli szomszédaink ugyancsak 1998-ban bronzérmesek lettek.

Már a világbajnokság közben megkezdődtek a selejtezők a Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában. A magyar együttesek sajnos győzelem nélkül zárták a hetet, két döntetlen mellett, két vereséget szenvedtek kupacsapataink. 

A magyar vívóválogatott nagy része már vasárnap elutazott Kínába a csütörtökön kezdődő világbajnokságra. Az év fő versenyén többek között Szász-Kovács Emese és Szilágyi Áron is pástra lép.

Pénteken, szombaton és vasárnap Szolnokon rendezték a kajak-kenu világbajnokság, magyar válogató versenyét, ahol a szülés után visszatérő Kozák Danuta, remek formában versenyzett. A világbajnokságot augusztus végén rendezik Portugáliában.
 
Keddtől vasárnapig Szegedre figyel a világ sárkányhajó sportja. Több mint 6000 nevező küzd meg az aranyérmekért a különböző kategóriákban és távokon a klub legénység sárkányhajó világbajnokságon. Ennek kapcsán ismerkedjünk meg kicsit a sportággal.
 
A hétvégén 7309-en ugrottak vízbe a Révfülöp és Balatonboglár között rendezett Balaton-átúszáson. A leggyorsabban Papp Márk teljesítette az 5,2 kilométeres távot, aki 1 óra 26 másodperc után szállt ki a vízből.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ