Cropped landscape
Sport
Olümposz - Fiatalok, foci és a vívás (Teljes adás)
2018-07-1518:23
Teher vagy éppen segítség az Ifjúsági olimpia? Mekkora szerepet tölt be a foci sportolóink életében? És milyen tervekkel utazik Szatmári András a világbajnokságra? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak az Echo Tv Olümposz című műsorában vasárnap 22:35-től. 
Igaz, a felnőttek olimpiájáig még várnunk kell két évet, de idén sem maradunk ötkarikás játékok nélkül. Októberben Buenos Airesben rendezik az Ifjúsági olimpiát, ahol a magyarok is részt vesznek. De hogy mégis mennyire nagy segítség és miért is hasznos egy ilyen sportesemény, arról Vékássy Bálint, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára.

A mai nap véget ér a 2018-as labdarúgó-világbajnokság. Természetesen a magyar sportolók sem maradhatnak ki a focit szerető emberek közül. Verrasztó Dávid, Marosi Ádám vagy éppen Gangl Edina is elmondta, hogy kiknek szurkol. De kinek sikerülhetett jól tippelnie?

Végül, de nem utolsósorban a soron következő Vívó-világbajnokság kerül középpontba. Szatmári András 2017-ben világbajnok, 2018-ban pedig Európa-bajnok lett. A 25 éves vívó gyűjteményéből az olimpiai arany még hiányzik, de a tokiói esemény előtt még címvédés vár rá, hiszen a soron következő verseny a világbajnokság Kínában, ahol egyéniben és csapatban is szeretne érmet nyerni.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ