Cropped landscape
Sport
A spanyolok és a portugálok is első győzelmükre hajtanak
2018-06-1913:14
A portugál és a spanyol válogatottnak is egyértelműen a továbbjutás a célja a labdarúgó-világbajnokság B-csoportjából. Ehhez azonban az első találkozón elért döntetlen után szerdán mindkét gárdának győzelemre lenne szüksége.
Cristiano Ronaldo mesterhármasa is kevés volt, hogy győzelemmel kezdje Portugália a világbajnokságot. Az Európa-bajnoknak a B-csoport második mérkőzésén három pontot kell szereznie, ha tovább akar jutni a kvartettből. Ellenfele Marokkó lesz. Az afrikai ország végig jobban játszott az első találkozón Irán ellen, mégis 1-0-s vereséget szenvedett, így számára is a győzelem megszerzése a cél.

A frissen bemutatkozó spanyol szövetségi kapitánynak, Fernando Hierrónak a csoport papíron két gyengébb csapata ellen kell bizonyítania a rátermettségét. Spanyolország legjobbjai a csoportot jelenleg vezető Iránnal csapnak össze. A portugálok ellen 3-3-as döntetlennel kezdő spanyolok számára is a három pont megszerzése a cél. Erre minden esélyük megvan, hiszen a találkozónak ők az egyértelmű esélyesei. 
 
Portugália szerdán 14 órakor kezd Marokkó ellen, míg Spanyolország este 8 órakor játszik Irán válogatottjával.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ