Cropped landscape
Sport
Mexikó ellen kezd a címvédő
2018-06-1716:42
A címvédő Németország is bemutatkozik az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon. A németekre Mexikó vár az F-csoport első mérkőzésén. 
A német válogatott nem brillírozott a felkészülési mérkőzéseken, hiszen Szaúd-Arábiát is csak nehezen győzték le Joachim Löw tanítványai. Emellett pedig 3 döntetlen és 2 vereség volt a Nationalelf mérlege a vb előtt. A szövetségi kapitány nehéz mérkőzésre számít.
 
„Remélem, hogy mi irányítunk majd, bár kemény ellenfelünk lesz, amely nagyon jól játszik. Korábban ez nem okozott gondot nekünk, amikor győzelemmel kezdtünk egy nagy tornát"
- árulta el Löw.
 
Mexikó a legutóbbi hat világbajnokságon mindig ott volt a nyolcaddöntőben. A 2014-es tornán több bravúrt is bemutató Ochoa szerint nem esélytelenek a németek ellen sem.
 
„Szeretnénk a saját játékstílusunkat, stratégiánkat játszani. Természetesen tudjuk, hogy a németek a találkozó esélyesei és a papírforma szerint ők irányítanak majd, de a céljainktól ez nem tántorít el minket.”
A Németország-Mexikó mérkőzést 17 órától rendezik a moszkvai Luzsnyiki Stadionban, míg Svédország hétfőn játszik Dél-Koreával az F-csoport másik találkozóján. 
 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ