Sport
Kezdődik a labdarúgó-vb!
2018-06-1414:29
A házigazda Oroszország és Szaúd-Arábia mérkőzésével rajtol a 21. labdarúgó- világbajnokság. A torna ideje alatt az Echo TV-n külön vb-műsorral várjuk nézőinket péntek esténként 23 óra 5 perctől! 
Ma délután 17 órakor megkezdődik a huszonegyedik labdarúgó-világbajnokság Oroszországban. A szurkolók már izgatottan várják a kezdést.
 
„Az atmoszféra nagyszerű itt Moszkvában. Mindenütt ünnepelnek, rengeteg ember van itt 32 országból és a világ minden tájáról. Holnap megyünk Szentpétervárra, hogy megnézzük a marokkói válogatott meccsét" 
- mondta egy marokkói szurkoló.
 
A nyitómérkőzést Moszkvában a házigazdák játsszák Szaúd-Arábia ellen. A világbajnokságok történetében eddig 9 alkalommal játszotta a házigazda a torna első meccsét, és ezeken még soha nem szenvedett vereséget. Szaúd-Arábia révén pedig először láthatunk ázsiai csapatot nyitómeccset játszani.
 
„Nagyon ambiciózusak vagyunk, arra törekszünk, hogy megverjük Oroszországot. Mindent megteszünk, hogy megnyerjük a mérkőzést és ez lesz a cél a továbbiakban is. Motiváltak vagyunk és azt gondolom, hogy győzhetünk"
- mondta a szaúdi csapat szövetségi kapitánya, Juan Antonio Pizzi.
 
Péntektől Vb 2018 címmel indul műsor az Echo Televízión, amelyet péntekenként este 23 óra 5 perctől láthatnak a labdarúgó-világbajnokság idején.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ