Cropped landscape
Sport
Olasz világbajnokkal indul a második CIB Italia Focitábor
2018-06-0417:17
A tavaly nagy sikert arató CIB Italia Focitábor idén nyáron is ellátogat Budapestre. A tábor nagykövete Gianluca Zambrotta, világbajnok olasz labdarúgó elmondta, a legígéretesebb játékosok Olaszországba is eljuthatnak. 
Olasz világklasszis trénerek érkeznek Magyarországra június végén, hogy oktassák és felmérjék a fiatal tehetségeket a CIB Italia Focitábor keretein belül. Az idei tábor nagykövete, Gianluca Zambrotta világbajnok olasz labdarúgó, aki személyesen látogatott el Budapestre, hogy népszerűsítse a kezdeményezést. A kisiskolások és az újságírók még dekázhattak is a világbajnok játékos válogatott mezéért.
 
„Nagyon örülök az ilyen kezdeményezéseknek, mint ez. Minél több különböző korú gyereket szeretnénk összehozni és más sportágakban is ez a cél, nem csak a futball terén. Úgy gondolom, hogy a labdarúgás segít formálódni a fiatalok számára" 
- mondta Zambrotta.
 
A tábor végeztével a három legtehetségesebb játékos Olaszországba utazhat az Olasz Labdarúgó Szövetség Sportkomplexumába, ahol egy különleges edzésprogramban vehetnek részt. A második CIB Italia Focitábort június 25-e és 29-e között rendezik Budapesten.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ