Cropped landscape
Sport
A második mérkőzést is a Golden State nyerte
2018-06-0413:39
Az észak-amerikai kosárlabda liga nagydöntőjének második mérkőzését is a Golden State Warriors nyerte a Cleveland Cavaliers ellen, miután hazai pályán 122-103-ra győztek Stephen Curryék. 
12 másodperc sem kellett a Golden State Warriorsnak a vezetés megszerzéséhez, amit a mérkőzés végéig már nem is engedett ki a kezéből. A második negyed végére már 15 ponttal is meglépett a Warriors, de a harmadik negyedben visszaküzdötte magát a Cavaliers tízen belülre. A negyedik negyedben aztán jött Stephen Curry, aki egyedül 16 pontot, közte öt triplát dobott be a játékrészben. A Golden State szupersztárja összesen 33 pontig jutott és 9 hárompontost értékesített. Utóbbival új NBA nagydöntő rekordot állított fel az egy mérkőzésen bedobott hárompontosokat tekintve.
 
„Néhány dobást csak úgy érzésből engedtem el, de szerencsére a nagy részük beesett. Nagyon jó időpontban jött a sorozatom, magabiztos előnyt tudtunk kiépíteni ezzel és a végjátékra így már kicsit kiengedhettünk” 
- mondta Curry a mérkőzés után.
 
Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc állása 2-0 a Warriors javára, folytatás csütörtök hajnalban, ezúttal már Clevelandben.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ