Cropped landscape
Sport
A Warriors harmadszor, James negyedszer nyerne
2018-05-3112:54
Zsinórban negyedszer rendeznek Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers nagydöntőt az észak-amerikai kosárlabdaligában. A Warriors négy éven belül harmadjára ünnepelne bajnoki címet, a túloldalon LeBron James pályafutása negyedik gyűrűjére hajt. 
A Cleveland Cavaliers szupersztárja, LeBron James zsinórban 8. NBA döntőjére készül, a negyedikre a Golden State ellen, de egyáltalán nem unja még ezt a párosítást.
 
„Minden csapatnak megvolt a lehetősége, hogy legyőzze a Cavalierst az elmúlt négy évben. Ugyanez igaz a Warriorsra is. Ha valaki mást szerettek volna látni az elmúlt időszakban, akkor ezt a két csapatot kellett megverni a rájátszásban. Vagy épp a nagydöntőben” 
- mondta James.
 
A Golden State Warriors húzóembere, Stephen Curry már kétszeres bajnoknak és kétszeres alapszakasz MVP-nek mondhatja magát, de a nagydöntő legértékesebb játékosának még sosem választották meg.
 
„Gyakran kapom meg ezt a kérdést 2015 óta, de nem gondolom, hogy ez olyan vízválasztó a pályafutásomban. Ha nem leszek döntő MVP, de megnyerjük a bajnokságot, ugyanolyan széles mosollyal állok majd a pódiumon” 
- nyilatkozta Curry a döntő előtti utolsó sajtótájékoztatón.
 
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc első mérkőzését péntek hajnalban rendezik a Warriors pályáján.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ